SNART KOMMER VÅR FULLSPÄCKADE 2018 års modell !

IR Bastu har visat sig mycket effektiv mot följande problem:

 • red check Hem Detox och utrensning
  red check Hem Kronisk värk
  red check Hem Reumatism, Fibromyalgi
  red check Hem Ledbesvär och smärta
  red check Hem Hjärt/Kärlproblem.
  red check Hem Bättre humör och sömn
  red check Hem Förbättring av immunförsvaret
  red check Hem Hjälp med utrensning av tungmetaller, kadmium mm ur kroppen
  red check Hem Dålig hud eller sträv hud,
  red check Hem Hjälp mot Övervikt och Celluliter

Utförliga tester har visat att infraröd bastu är ett utmärkt sätt att rensa ut toxiner och skräp från kroppen utan att vara skadlig. Vår infraröda bastu är perfekt om du vill få en liten, funktionell och behändig infrabastu i ett litet hus eller lägenhet!

En infraröd bastu tar bara 2 minuter att få varm, skapar svettning som är 2-3 ggr mer än en vanlig bastu, du får dubbelt så kraftig fettförbränning mot en vanlig bastu och gör att svettningen fylls av tungmetaller, celluliter, kadmium överskottssyror som frigörs i från kroppen..
Denna bilden med svett från en infrabastu visar vad som kan frigöras i ett bastubad  med en infraröd bastu till skillnad mot vanligt bastubad:

Vår portabla infraröda bastu tar bara 2 minuter att packa upp och 2-3 minuter att få varm ! Måtten nerpackad är 80X 20 X60 cm och tar med andra ord minimal plats i ditt hem. Att du kan basta i alla rum är en otrolig fördel mot traditionella bastuar.

Så här ser vår portabla IR bastu ut schematiskt:

1. Kopplingsdosa.
2. Brandsäkert bastutält ( bakteriefritt)
I 2017 års modell sitter en löstagbar krage som nackskydd.
3. Infraröda bastupaneler. 3 st
stora Supertunna konduktiva IR värmeelement som motsvarar 1900W .
4-5 Vår nya bastu har bara en enhet med bättre funktionalitet och kräver inte 2 st längre.
Fjärrstyrningsenheten med Timer där man manövrerar värmen gradvis och tiden ( minutvis) för Bastubadet.
6. Fällbar stol.  
7. Keramiskt Värmelement (Borttagen då den ej behövs längre!)
8. Infraröd Fotplatta som avger
IR Strålning ( ingår numera i grundutförande!
9.  Topplock för att täcka nackhålet vid uppvärmning .
10 Inre förstärkningram som håller bastun uppe. 2 st
11. Matta där svett inte rinner ut ur bastun utan stannar i tältet.

Den är mycket enkelt att installera själv och tar normalt ca 5-10 minuter att installera.
Måtten på bastun är
Uppfälld   95×Bredd 70× 82 cm    Höjd X Bredd X Djup
Hopfälld     13 × 80 ×  102 cm        Höjd X Bredd X Djup

Totalvikt på bastun är ca 10 kg och kan enkelt tas med på olika utrymmen! Den har ett handtag så att man enkelt kan ta den med till olika utrymmen, sommarstugan eller en vän eller släkting som behöver använda den!

SNART KOMMER 2018 ÅRS MODELL
Förbeställ till lägre pris längre ner på sidan!

NYHETER på 2018 års modell:


red check Hem 
BILD 1. Ännu bättre IR paneler med LÄGRE  EMF värden stålningsvärden). EMF värdena är numera 0-2 mG från tidigare 6-8  mG!!
EMF strålningen är numera obefintlig i 2018 års modell!
En mobil alstrar ca 13-20 mG som 
jämförelse! Vi har valt att ha så bra paneler så möjligt i denna modell då detta är en så viktigt funtion för många kunder som är elöverkänsliga idag.
Detta är UNIKT för en portabel bastu i denna prisklass!

red check Hem BILD 2. 2 st löstagbara halskragar ingår numera som enkelt tas bort vid rengöring. Värde 199 kr

red check Hem BILD 3. Ozongenerator och luftjonisator ingår nu som standard i ALLA våra bastuar!!  Värde 495 kr.  Detta är en mycket påkostad uppgradering som gör att bastun håller sig kliniskt ren från bakterier efter ett bastubad och gör att luften blir joniserad i tältet!

red check Hem BILD 4. Effektivare fotplatta med IR strålar som standard för att få bättre effekt vid fötterna också. Fotplattan har nu även 3 ställbara värmelägen som styrs via fjärrkontrollen.  Denna fotplattan är dyrare att köpa, är skönare att ha fötterna på än en billig plastmatta, är tjockare och har bättre värmefördelning än billga mattor. Introducerades i 2017 års modell. 

 

red check HemBILD 5. Vi har även i år ett modellval med  Turmalin på IR panelerna för extra effektiv jonisering av luften i bastun och bättre distribution av FIR strålar när man bastar.
Det är en mycket bra  tillval som vi rekommenderar.

red check Hem BILD 6. 2018 introducerar vi en ny färg som tillval : BLACK

På kunders begäran har vi tagit fram en mörkare färg på vår suveräna bastu. Du kan nu att kunna välja mellan silver med blå sömmar och svart med blå sömmar på din bastu!

red check Hem På 2018 års modell kommer vi att introducera en smart nyhet som standard på alla våra bastuar: Takfunktion!
Nu kommer du att kunna basta och ha huvudet inne i tältet och det har inte gått förrän idag.  Bild kommer snart.

Dessutom har vår bastu sedan tidigare:

red check Hem 2 års garanti på alla modeller mot tidigare 1 år!

red check Hem Bättre stol, tål numera 120 kg

red check Hem Vi kommer även återintroducera en variant som är större i storlek än den normala: XL
Den har inte turmalin men har ozongenerator och alla andra tillbehör inklusive tak för att kunna basta mer effektivt. 

red check Hem 2018 års modell beräknas komma in ca 23-28 Februari. Vi har ett bestämt antal som vi säljer till förbokningspris, sedan höjs priset till normalpris.
Du kan förboka till den utan förpliktelse här och vi sätter dig på vår väntelista. Du kommer kontaktas 1 vecka innan leverans och du bestämmer dig om du vill köpa bastun till förbokningspriset,
De som är på vår lista får köpa bastun till förbokningspris. 

Tekniska specifikationer för bastun finner du längst ner på sidan!

Vad är IR Bastun tillverkad av?

Vår bastu tillverkas av en av dom mest erfarna tillverkarna som gjort infraröd bastu i över 15 år. Panelerna är gjorda av en blandning av supertunna kolfiber-, grafit- och polyesterpulver blandas ihop med en PET film och formar en elektrotermisk film. Den sammanfogas med ett slags epoxylim som inte avges när man använder bastun. Bastun är säker att använda. Här kan du läsa om olika certifieringar för bastun.
Läs om EMF strålningen längst ner på sidan.

Hör vad några kunder säger om IR bastun:

” Jag har börjat använda bastun då min ledvärk börjat komma med kylan och på 6 ggr under två veckors tid har följande hänt: Ledvärken har blivit mycket bättre OCH jag har gått ner 4,5 kg i vikt. Detta trodde jag inte var möjligt men nu är jag fullt övertygad att denna bastu är lika bra som en som kostar 10- 12.000 kr.”                                                     Seija Pergårds

 

 

 

” När jag använder den Infraröda bastun känner jag att jag mår mycket bättre efteråt, jag svettas ut skräp som sitter i kroppen och det känns väldigt bra. Det känns som när man sprungit eller motionerat rejält efter en bastu. Jag har även noterat att huden blir mjukare och lenare efter en bastu. Att den är enkel att hantera och göra ren är ett stort plus.        Peter Antonson

 

“Sen jag började använda bastun så känner jag mig mycket lättare och smidigare i kroppen. Mina ben känns mindre svullna. Jag brukar torrborsta mig innan jag sätter mig i bastun. Mina åderbråck kring vader och vrister har krympt och det känns som om min lungkapacitet har ökat trots att jag inte kört någon konditionsträning annat än raska promenader. Jag sover som en stock och känner mig mycket piggare och klarare i huvudet. Det känns som om jag fått så mycket hälsovinster. Jag bastar varannan dag om mitt schema tillåter. Bastun har varit i min ägo i ca en månad nu.         Gabrielle

Här kommer en uppdatering efter ett halvår:
“Mina ytliga kärlnät kring vristerna har blivit lite mindre synliga. Det går väldigt sakta men än dock. Jag känner att jag inte har mjölksyra i musklerna som förr. Har stått på vedbacken en hel helg utan att få ont i någon muskel. Gått och dansat i högklackat. Det hade varit stört omöjligt förr. Jag tror stenhårt på att jag har fått ut en massa slagg ur cellerna. Jag känner mig stark som en björn. Jag ser friskare ut. Vikten vet jag inte eftersom jag vägrar att ställa mig på en våg eftersom den kan förstöra dagen för mig. Har inte mätt mig heller och det kanske var dumt. Men hur som helst så var detta ett av de mer lyckade köpen i livet.                                                               Tack!!!   /Gabreille

“Jag hade själv läst om den djupgående effekt denna IR-behandling har och jag har provat några gånger på “salong”. När jag hittade den här IR-bastun blev jag nyfiken och önskade jag en i julklapp.
Sedan jul (vilket är nästan 3 månader sedan när detta skrivs) har jag använt IR-bastun 30 minuter varannan dag. Den var enkel att
montera/sätta upp och klar att använda på en gång.  Den tar bara några minuter att värma upp och har en mycket tydlig och enkel fjärrkontroll och display. Det är oerhört behagligt att sitta i den och läsa en bok medan värmen går djupt in och svetten rinner. Jag tycker det är ett väldigt bra och prisvärt alternativ mot att gå på “salong” och jag är säker på att den är minst lika bra som större modeller.
Oavsett hur behagligt det än är att sitta i denna IR-bastu vill jag poängtera hur väl den faktiskt fungerar. Min psoriasis har blivit mycket bättre, både min artrit i foten och utslagen på huden. Innan tog jag mig fram ganska sakta och ibland med hjälp av kryckor. Ett klart exempel är att jag inte längre behöver ta värktabletter, jag kan
gå utan problem och klådan från utslagen på huden av försvunnit. Nu går jag långa promenader med min man (som ibland tycker att jag går lite för fort), och vår “vanliga” bastu har stått oanvänd sedan någon gång före jul.  ”      Anneli Bohman Sthlm

Vi är mycket tacksamma över dessa ömdömen. Dom berättar mer än vad  vi kan förklara med ord själva!

Handlar du idag får du dessutom 3 IR produkter på köpet, värde ca 590 kr! 

1. 1 st IR Nackskydd. Perfekt för personer som har problem med nacken och som vill ha ett värmande skydd som hjälper leder och muskler att bli mjuka. Denna använder vi även till hästar om dom har problem på benen med mycket bra effekt! Ord.pris 195 kr.

2. 1 st IR Knäskydd. Har man ont i knät är detta ett bra alternativ. Med sina värmande egenskaper och genom att skapa genomströmning i knät känner många att dom lindras av olika knäbesvär. Ord. Pris: 195 kr

3. 1 st IR Handledsskydd
Har man t.ex ont i karpaltunneln är denna en gåva! Då IR strålningen skapar mer genomflöde och är varmande så kan denna hjälpa vid värk och problem med karpaltunnel.  Ord. Pris: 195 kr

IR produkter fungerar på samma sätt som en bastu fast du använder dom lokalt på kroppen för bättre genomströmning, värk läkning mm.

Du får alla tre IR produkter på köpet så länge lagret räcker!

ORDINARIE PRIS  4995 kr
Förboka till bättre pris IDAG!

Du betalar endast 3995 :- för turmalin
och XL  bastun.
och 3595 :- för modellen utan turmalin
Du får med alla  IR bonusar PÅ KÖPET!

Ja, jag vill förboka 2018 års modell utan förpliktelse. Jag bestämmer om jag vill handla när jag får mailet från er och vilken modell som jag vill ha.

Betalning kommer att ske via trygg betalning med KLARNA
eller Fakturaköp om du har företag!

Klarna faktura

NOT om EMF Strålning:

EMF nivån, den elektromagnetiska strålningen, är väldigt låg från denna bastu!
Vi insisterar på att alla våra produkter har en extra säkerhet och ett EMF filter om så möjligt, inklusive EMF filtermaterial i våra värmedynor och andra filtermaterial på
mikrokretsar som omvandlar elektrisk ström till lång infraröd frekvens.
Särskilda EMF isolerade ledningar används och den naturliga filtreringen av elekromagnetiska fält som orsakas av infraröda frekvenser används där det är möjligt
för att minimera direkta elektromagnetiska fält samt eventuellt EMF läckage.
Det slutliga resultatet är att bastun håller så låg nivå av EMF i branschen.

 Här kan du se en film vi har tagit på EMF strålningen i bastun:

( Detta är våra äldre panelre ej 2018 års modell. En ny video kommer att komma upp snart!)

Vill du ha ännu lägre strålning från din IR bastu kan du kontakta oss.

Specifikation mått Bastu

InfrarodBastu.org
Täppanvägen 8B
67797 Dala Husby
Tel 0707 313 707