Om

Välkommen till Infraröd bastu!Vi vill ge dig bästa möjliga råd om infraröd bastu så du kan fatta ett mycket smart hälsoval för alla i familjen.
Många människor är inte ”sjuka” idag, dom är faktiskt försurade och toxiskt överbelastade! Det man  ofta kallar för sjukdom kallar jag för smarta strategier att hantera överskottssyror på. Om du tittar på hur kroppen hanterar överskottssyror så finns det bara 4 sätt att bli av med dom, andningen, urinen, avföring och via huden.

Att huden kallas för kroppens tredje njure förstår man när man använder en infraröd bastu. Svettningen är helt annorlunda än en vanlig bastu och mycket kraftigare trots att värmen från IR bastun är mycket lägre. Detta beror på att FIR strålar värmer kroppen och inte atmosfären som en traditionell bastu gör. I behaglig värme kan du äntligen sitta lugnt och njuta medan din kropp rensar ut orenheter!

Vi rekommenderar infraröd bastu för människor som lider av många vanliga åkommor som beror på försurning och som vill detoxa sig enkelt men effektivt. Missa inte våran video” Du är inte sjuk, du är försurad” som kommer snart på denna sidan.

En infraröd bastu är i dagsläget en av dom bästa investeringarna för

 Viktminskning genom ökad fettförbränning
Fibromyalgi
 Kronisk värk
 Ledbesvär
 Hjärt/Kärlproblem då den spapar crkulation utan att höja blodtrycket.
 Ger dig bättre humör och sömn då man rensar sin emotionalkropp vid svettning.
 Förbättring av immunförsvaret
 Svettas 2-3ggr mer mot normal bastu => skapa pHbalans i kroppen
 Infraröd bastu ger kraftig utrensning av onödiga gifter: Drar t.ex ut tungmetaller ur kroppen
 Vårdar Huden
 Är till stor hjälp mot Celluliter

Vi har provat infraröd bastu och den bärbara modellen vi har är mycket bra på att hjälpa systemet att bli piggare, gladare och att skapa pHbalans. Denna infraröd bastun är portabel och bärbar vilket betyder att den inte tar upp någen plats eller är störande i din lägenhet.
Infrarodbastu.org drivs av
Stefano Zuffanelli
Änderåsen Gamla Landsvägen 24
79596 Boda Kyrkby
tel 0707//313707

-Ayruvedisk hälsorådgivare
– Kinesiolog- Yogalärare

Tack igen för att besöker vår hemsida!

TILLBAKS TILL Infraröd Bastu