Villkor

Villkor

Om du avser att använda infrarodbastu.org och information som finns på sidan gäller följande villkor:

Genom att titta på informationen och materialet på infrarodbastu.org accepterar du utan begränsningar dessa villkor. Om du av någon anledning inte håller med om något av villkoren ber vi dig att inte använda dig av denna sida eller dess information. infrarodbastu.org reserverar sig rätten att på eget bevåg ändra, modifiera eller på annat sätt uppdatera dessa villkor vid vilken tidpunkt som helst, och genom att använda dig av denna sida går du med på att vara bunden av sådana ändringar, modifikationer och uppdateringar.

Infrarodbastu.org reserverar sig rätten att på eget bevåg ändra, modifiera eller på annat sätt uppdatera dessa villkor vilken tidpunkt som helst, och genom att använda dig av denna sida går du med på att vara bunden av sådana ändringar, modifikationer och uppdateringar.

Infrarodbastu.org garanterar på inget vis att resultatet från denna sida avspeglar alla personers resultat lika.

Vi är inte ansvariga för dina handlingar. När du använder dig av våra produkter måste du inse att resultatet kan variera avsevärt från person till person.

Du måste alltid kontrollera tredjeparts villkor innan du använder dig av information och metoder som anges på infrarodbastu.org.

Vill du nå oss skicka ett mail till svara@healthnet.se.

infrarodbastu.org
Boda Kyrkby 2011